informatie over de Partypan.

Onze Partypan is een elektrische pan verkrijgbaar in de maten Large, XLarge en XXLarge,De Hapjespan is gevuld met overheerlijke verschillende snacks. De pan is samengesteld uit verschillende produkten zoals o.a. Kipkluifjes, spareribs, gehaktballetjes, kipvleugeltjes, saté, kipballetetjes en nog veel meer. Uiteraard mag u de pan ook zelf samenstellen om zo een pan naar wens te maken. Al onze pannen worden standaard geleverd met stokbrood en kruidenboter.

Tegen meerprijs is er extra stokbrood, kruidenboter, kroepoek en diverse sausjes te bestellen.

Indien u zelf een pan wenst samen te stellen kunt u dat aangeven bij het bestellen door mix pan te kiezen. Wij nemen contact met u op om de wensen door te nemen.

Tijdens het bakken kan men aanbranden voorkomen door een klein scheutje water in de pan te gieten tijdens het opwarmen en de produkten af en toe te draaien, tijdens het bakken kunt u herhalen om water toe te voegen. Voor het omscheppen,omdraaien en pakken van produkten uit de pan dienen uitsluitend de bijgeleverde plastic lepels te worden gebruikt i.v.m. het beschadigen van de aanbak laag.

De pannen zijn eenvoudig aan te sluiten met bijgeleverde stekker met temperatuur regelaar. Na gebruik dient de pan schoon te worden gemaakt met een klein beetje water en een beetje sop, daarna drogen met keukenpapier of droge doek.

Als u een pan besteld gaan wij er van uit dat deze dezelfde dag word gebruikt en de volgende dag weer door ons kan worden opgehaald, indien dit niet het geval is wilt u dat dan doorgeven aan ons als wij u bellen i.v.m. onze planning.

Wij bezorgen en halen de pan(nen) op de afgesproken tijd en dag voor 5 euro per bestelling in het Westland. Buiten het Westland in overleg.

Voor Allergenen zie de link of neem telefonisch contact met ons op.