Dit zijn onze verschillende Hapjes pannen,

  • De hapjespan Tapaz is een pan met gehaktballetjes, kipballetjes, saté, spareribs, kipvlerkjes en kipkluifjes, Gebakken uitjes, kroepoek en saté saus.(Large 29,95 euro, XL 39,95 euro, XXL 49,95 euro)
  • De hapjespan Kipsaté mini is een pan met kleine sate's , gebakken uitjes en saté saus.(Large 29,95 euro, XL 39,95 euro, XXL 49,95 euro)
  • De hapjespan Kipsaté groot is een pan met grote sate's, gebakken uitjes en saté saus.(Large 39,95 euro, XL 49,95 euro, XXL 59,95 euro)
  • De hapjespan div. Kip is een pan met Kipsaté, kipkluifjes, kipballetjes en kipvlerkjes,gebakken uitjes en saté saus. (Large 29,95 euro, XL 39,95 euro, XXL 49,95 euro)
  • De hapjespan Balletjes is een pan met verschillende soorten balletjes van kip en runder gehakt, gebakken uitjes en saté saus(Large 29,95 euro, XL 39,95 euro, XXL 49,95 euro)
  • De hapjespan Spareribs is een pan met zoete of licht pittige malse gegrilde spareribs.(Large 45,- euro, XL 55,- euro, XXL 65,- euro)
  • De hapjespan Mix is een pan die u zelf kunt samenstellen uit o.a. bovenstaande producten en is er vanaf 35,- euro.( of een kombinatie met een maaltijdpan)
  • De hapjespan Special is een pan met Kip shoarma met pita's, Mini hamburgers met broodjes en Varkens Gyros met mini wraps, standaard met stokbrood en kruiden boter en div sausjes. (Vanaf 35,- euro Large pan).
  • De hapjespan "Going out" is een pan met Shoarma en Pita's, Gyros en wraps, Spareribs, Hamburgertjes met brood, Saté met satésaus. Bezorgd met stokbrood en kruidenboter en diverse sausjes.( Vanaf 35,- euro Large pan)
  • De hapjespan "Going out Special" is een pan met Gyros, Shoarma, Héte Kip, Kip Piri Piri en Gehakt hete chili. Met verse broodjes, sla en diverse sausjes.( Vanaf 35,- euro Large pan)

De maten van onze Hapjespannen zijn,

De Large pan is een pan van 35 cm en telt ongeveer 60 stuks.( 6 á 8 personen)

De XL pan is een pan van 35 cm en 9 cm diep en telt ongeveer 90 stuks.( 8 á 12 personen)

De XXL pan is een pan van 62 cm en telt ongeveer 130 stuks.( 14 á 18 personen)

De hapjespan Mix kunt u zelf samenstellen en is ook te kombineren met een maaltijd pan bijv. de saté pan groot met nasi of bami.

Al onze hapjes pannen worden bezorgd met stokbrood en kruidenboter.Let op, de inhoud van onze pannen kunnen per keer verschillen afhankelijk van de gevraagde produkten per week. Indien u specifieke wensen heeft voor wat betreft de inhoud van uw pan(nen) dient u dit tijdens uw bestelling aan te geven, online of telefonisch. Op deze manier kunnen wij de door u gevraagde produkten op tijd bestellen en leveren.

Saté pan mini : Large 60 stuks, XLarge 80 stuks en XXLarge 100 stuks.                                                                                                                                                                                   Saté pan groot : Large 35 stuks, XLarge 45 stuks en XXLarge 55 stuks.Hapjespan Sate


Hapjespan Tapaz


Hapjespan spareribs


Hapjespan Div. Kip


 De kipkluifpan